
تسهیلات
یکی از وظایف صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه فناوریهای راهبردی، ارائه انواع تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان و فناور میباشد. بر این اساس این صندوق در قالب عقود مبادلهای انواع تسهیلات جعاله، لیزینگ، فروش اقساطی، خرید دین، اجاره به شرط تملیک و … را با شرایط تسهیل شده به شرکتهای دانش بنیان و فناور پرداخت مینماید.
تسهیلات فرآیند اعطای

ضمانت نامه
یکی از مشکلات شرکتهای دانشبنیان و فناور به علت نوپا بودن، عدم اعتبار کافی نزد بانکها و همچنین عدم آشنایی کافی بانکها با فعالیتهای فناورانه برای صدور ضمانتنامه مورد نیاز آنان میباشد، لذا این صندوق به عنوان یکی از صندوقهای توسعه فناوری کشور در حوزه صدور ضمانتنامه، با توجه به اختیارات قانونی خود (اساسنامه مصوب هیئت وزیران، بخشنامه ابلاغی دستورالعمل بند خ ماده ۴ آیین نامه تضمین معاملات دولتی) انواع ضمانت¬نامه مورد نیاز شرکتهای فعال در حوزه فناوری را با پذیرش ریسک و با شرایط بسیار تسهیل شده صادر مینماید. در مجموع ضمانتنامه، سندی است که به موجب آن صندوق به طور غیرقابل برگشت متعهد میشود به محض اعلام و مطالبه هر میزان از وجه مندرج در آن توسط ذینفع، وجه مطالبه شده را به ذینفع پرداخت نماید
انواع ضمانت نامه
ضمانتنامه شرکت در مناقصه یا مزایده
ضمانتنامه پیشپرداخت
ضمانتنامه حسن انجام تعهدات
ضمانتنامه استرداد کسور وجهالضمان (حسن انجام کار)
ضمانتنامه تعهد پرداخت
ضمانتنامه گمرکی
سایر ضمانتنامهها
مزایای ضمانت نامه صندوق
مزیتهای اخذ ضمانتنامه از صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه فناوریهای راهبردی
ارزیابی و تعیین حد اعتباری در کمترین زمان ممکن
صدور ضمانتنامه در کمترین زمان ممکن پس از تعیین حد اعتباری و انعقاد قرارداد (یک روز کاری)
بررسی شرکتهای دانش بنیان و فناوری و امتیازدهی براساس فرآیندهای جاری و فناوری محصول علاوه بر سابقهی گذشته شرکت
تقلیل ودیعه (قرض الحسنه نقدی) و کارمزد برای شرکتهای دارای سابقه مطلوب نزد صندوق
تضامین جهت صدور ضمانتنامه تا سقف حد اعتباری با چک شرکت
اخذ چندین ضمانتنامه در اسرع وقت صرفا با عقد یک قرارداد تا سقف حد اعتباری
دریافت حداقل ودیعه (قرض الحسنه نقدی) برای ضمانتنامههای شرکت در مناقصه و مزایده
لحاظ نمودن دانش فنی در حد اعتباری شرکت
تقلیل ودیعه (قرض الحسنه نقدی) محصولات دانشبنیان (از 5 به 2 درصد)
ضمانت نامه فرآیند اعطای

عاملیت مالی
براساس ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم توسعه و همچنین ماده ۴۵ برنامه چهارم توسعه اقتصادی، صندوق پژوهش فناوری غیردولتی توسعه فناوریهای راهبردی به عنوان یک نهاد مالی معتبر، میتواند جهت رفع نیازهای پژوهشی و فناوری مورد نظر دستگاههای اجرایی، در کلیه حمایتهای مالی دولت از اشخاص حقیقی و حقوقی به عنوان یک بازوی مالی، مطابق با موازین وضع شده، ایفاء نقش نماید.

طرح کسب و کار
این صندوق با بهرهگیری از متخصصان و کارشناسان مجرب در حوزههای اقتصادی، مدیریت و مهندسی، مشاور امینی برای شرکتهای دانشبنیان و فناور بوده و در زمینه های روشهای مختلف تأمین مالی، مدیریت مالی کسب و کار، امکانسنجی طرحهای تجاری، شناخت بازار، مدیریت ریسک طرحها ارائه خدمات مشاورهای می نماید.

ارزیابی و ارزشگذاری
صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه فناوریهای راهبردی با بهرهگیری از تیم کارشناسی متخصص و خبره و آشنا به اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور با تجربهای ده ساله در حوزه دانشبنیان و فناور، آمادگی دارد با بهرهگیری از متدهای علمی، طرحهای کسبوکار نوآورانه را ارزیابی و ارزشگذاری نماید.
ارزیابی ماهیت شرکت، ماهیت حقوقی شرکت، تیم مدیریتی و هسته اصلی، تخصص اعضای کلیدی و سوابق اجرایی شرکت از لحاظ فنی است